Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Hektet av i toppstriden

Valdres står nå med tre strake borte-tap etter ferien. Det sier seg selv at det ikke er godt nok for å kjempe om opprykk. Men kampen i går var jevn, og Valdres leverte en solid innsats defensivt. Helt fram til det 46. minutt.

Det var vertene fra hovedstaden som begynte best og presset Valdres bakover i starten av kampen. Men etterhvert kom Valdres bedre med og greide å flytte opp spillet. Selv om Frigg hadde ballen mest, greide de ikke å produsere mange sjanser. Valdres lå kompakt og godt med laget, og Frigg ble oftest tvunget til å avslutte fra distanse. Det som kom på mål tok keeper Kert Kütt seg av uten større problem.

Kampen fortsatte i samme spor i andre omgang. Det så ut til å ende 0-0, noe som ville vært et OK resultat for Valdres. Men såvidt inn i overtiden tapte Sindre Brekke Veltun, som til da hadde spilt en meget bra kamp, en duell med Friggs Ulrik Ferrer. Denne kom dermed alene igjennom og lobbet ballen kontrollert over Kert Kütt og i mål. Dermed trakk Frigg det lengste strået i en kamp som kunne tippet begge veier.

Valdres skal ha ros for god defensiv organisering og helhjertet innsats. Med litt mer hell kunne resultatet vært motsatt. Men det ble litt for tynt framover, og når en ikke greier å skåre mål så kan en heller ikke klage over at det ble tap.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR