Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

- Forventer en tøff bortekamp

Valdres gjester tolvteplasserte Oldenborg til seriekamp lørdag klokken 16 på Tørteberg Kunstgress i Oslo. Atle Johannessen forventer en knalltøff kamp mot et poenghungrig vertskap, og har også en svært positiv nyhet for målkåte Valdriser. 

Haris Heremic er nemlig tilbake, og er i troppen til morgendagens kamp. Svensken har vært på prøvespill i en bosnisk toppklubb i sommer, men lyktes ikke i å sikre seg ny klubb. Han er dermed tilbake, og er klar for å score flere mål i valdrestrøya. Det er trener Atle Johannessen naturligvis svært fornøyd med: - Vi er glad for at Haris vil ta høsten med oss, og med tanke på at han scoret hele ni seriemål for oss i vårsesongen er han en opplagt viktig spiller for oss, erklærer han. 

Oldenborg er plassert tredjesist på tabellen, men har tatt 10 av sine 11 poeng på syv hjemmekamper, og har kun sluppet inn fem mål på heimebane denne sesongen. Dette er Atle naturligvis klar over, og tar ikke seieren på forskudd. 

- Jeg ser for meg en tøff kamp mot et lag som må ha poeng, men vi vet at vi normalt skal ha bedre kvalitet i alle ledd enn Oldenborg. Vi har også hatt en ok treningsuke, selv om jeg savner at flere melder seg på og tar ansvar for at treningskvaliteten blir best mulig, forteller Johannessen. 

Thomas Brekken er ute med karantene etter det gule kortet han pådro seg mot Oslo City, mens kaptein Øyvind Lund er tilbake og klar for å piske unggutta til kamp. 

Lars Fredrik Brateng er tilbake i lett trening etter korsbåndskaden han pådro seg i fjor høst, og det forventes at han kanskje kan være å se på banen i løpet av få måneder. Det jobbes også med å utvide seniorstallen med et par nye ansikter, uten at noe konkret er på plass. 

Tropp: Kutt, Flaten, Hauge Volden,  Wiik, Veltun, Lund, Sæbu, Halvorsen, Dyve, Bolstad, Monell, Heremic, Bø, Sætrang, Vilhelmshaugen, Grøndahl. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR