Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Seier mot Vang

Lørdag spilte damene borte mot Vang, noe som endte med seier 3-1.
Her er trener Morten Buenes oppsummering av kampen.
-
Vi var litt spente på forhånd fordi de aller fleste av jentene hadde spilt kamp 2 dager før. Men det viste seg at det tålte de godt denne gangen. Vi tar tak i kampen fra start og spiller oss til sjanser ganske tidlig. Det skal gå 15 min før scoringen kommer. Igjen er det et hjørnespark som settes i målet. Øyfrid er målskorer. Utover i omgangen kombinerer vi fint, og spiller Vang til tider ut. Vi er flere ganger alene med keeper uten at det blir uttelling.1.omgang ebber ut med en 1-0 ledelse til oss.
-
2. omgang starter som 1.omg sluttet. Vi spiller og spiller, skaper gode, store sjanser, men ballen går i keeper, eller rett utenfor. Så etter 70 min får Monica stjernetreff på volley fra 25 meter. Keeper er sjanseløs :-). I det 85 min reduserer Vang på en av sine få sjanser i kampen. Men bare tre minutter senere er det Anja som perfekt møter Anitas innlegg ved fremste stolpe, og kliner ballen i nettaket. Kampen ebber ut med 3-1. Etter spill og sjanser var det en del mål for lite, men vi tar med oss at vi er flinke til å skape sjanser. Spillet i dag var også utrolig bra. Gode kombinasjoner der ballen gikk fra spiller til spiller, og der vi maktet å sette opp haugevis med 2-1 situasjoner. Hele laget spilte bra i dag, men Kristin var kanskje den som tok kaka i dag :-) . Monica, Mariann, Ingrid E, Øyfrid og Ingrid Opheim var også svært gode :-)
-
Siste kamp før ferien er neste søndag borte mot Sander/Skarnes.Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR