Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Svensk festaften på Romerike

Svenskene Haris Heremic og Dan Mönell (bildet) scoret to ganger hver da Skårer ble beseiret med 4-0 på Lørenskog i dag. Valdres klatret med dette til topps på tabellen.

Skårer la seg lavt i første omgang og satset på overganger. Det ble derfor mye ballbesittelse på valdrisene. Dan Mönell ga Valdres ledelsen i kjent stil, da han driblet et par mann og satte ballen i motsatt kryss. Seinere i omgangen kom turen til landsmannen Haris Heremic. Meldal og Flaten spilte seg flott igjennom på høgresida og sendte ballen til Heremic som satte ballen i åpent mål. Dermed 0-2 til pause.

Etter sidebytte prøvde hjemmelaget å legge seg høgere på banen. Valdres var - ifølge Joakim Wiik - til tider litt sløve bakover, og Skårer hadde sine muligheter. Ved en anledning smalt ballen i stanga.På den annen side kunne Valdres også hatt flere. Men de siste ti minuttene kontret valdrisene inn to nye mål ved Heremic og Mönell, og resultatet ble meget bra sett med valdresøyne.

Kaptein Øyvind Lund mener at kampen i dag ble litt rotete fra Valdres sin side. Periodevis var Valdres gode, men periodene varte litt for kort. Alt i alt vant Valdres med overbevisende sifre på en ikke altfor god dag.

Startoppstilling: Kütt, Flaten, Volden, Wiik, Brekken, Lund, Meldal, Sørflaten, Sæbu, Mônell, Heremic.

Bytter:

Nerli for Wiik

Halvorsen for Meldal

Dyve for Sørflaten

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR