Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Første poengtap for Valdres FK

Det så lyst for Valdres da Haris Heremic stanget inn 1-0 etter 37 minutter (bildet). Men Nordstrand kom tilbake og greide å få inn utligningen tidlig i andre omgang.

Kampen i dag ble preget av mange og harde dueller. Nordstrand er et voksent og fysisk sterkt lag som ga våre gutter hard kamp.

Valdres åpnet best, men gjestene kom etterhvert med i kampen for fullt. I en jevnspilt første omgang var det Valdres som hadde flest sjanser, og som gikk opp til 1-0 da Haris Heremic satte hodet til en perfekt corner fra Thomas Brekken.

Dessverre ble høgre back Erlend Flaten skadet og måtte ut tidlig i omgangen. Flaten ble taklet da han kom i voldsom fart, og i fallet gikk det ut over armen. En frykter brudd og at Flaten kan være ute i lengre tid.

Valdres var det førende laget etter pause, men det var Nordstrand som greide å få ballen i mål etter spill i feltet. Valdres presset på for en scoring de siste tjue, men marginene var ikke på vår side i dag. Det hjalp ikke at Nordstrands ex-valdris Prince Mambouana ble sendt av banen ti minutter før slutt etter to gule kort.

Dermed ble det "bare" ett poeng i dag, men Valdres ligger fortsatt som nummer to på tabellen. Bare ett mål skiller opp til Ready, som i dag slo Frigg 4-2.

DSC_1693.JPG

Det var bra med folk på Myra i dag, og Drageberget var mer aktivt enn på lenge. Dragene kåret Thomas Brekken (bildet t.h.)  til dagens beste.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR