Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Tynn damestall ei uke før seriestart

Valdres FK damer starter serien om ei uke heime på Blåbærmyra. Men spillerstallen er tynn og sårbar, med bare 12 jenter pr. dags dato.

Valdres begynner seriespillet kommende søndag mot Kongsvinger 2 heime på Blåbærmyra. Trener Morten Buene rapporterer om jenter i god form, men det er altså litt for få av dem. Nå har Valdres Fk søkt om å få benytte spillere fra Aurdal/Leira og Fagernes jenter 16, noe som er blitt innvilget. Buene håper derfor på flere på trening framover.

Heldigvis er utsiktene noe bedre utover sesongen. Anita Strand har vært langtidsskadet, men blir forhåpentligvis klar igjen utpå sommeren. En regner også med forsterkninger når nytt skoleår starter i august: En spiller fra Gudbrandsdalen og en fra Dokka er da ventet til Valdres. Dette er begge spillere som holder meget bra nivå.

Morten Buene regner derfor med at vår- og høstsesongen kan bli noe forskjellige. Han er innstilt på at Valdres skal spille sitt eget spill, og tørre å satse på god fotball. Men han innser at det kan bli vanskelig å hevde seg helt i toppen slik situasjonen er pr. dags dato.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR