Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Tre poeng i sluttminuttene

En scoring ved Dan Mönell etter 88 minutter sikret Valdres tre poeng i serieåpningen. Kampen var jevn og kunne tippet begge veier, ifølge trener Atle Johannessen.

Det var en jevnspilt kamp med få sjanser på Rommensletta i ettermiddag. Mot slutten av kampen var Oslo City nær ved å score med et skudd i tverrliggeren, men isteden ble det Dan Mönell som avgjorde for Valdres få  minutter seinere. Ballen gikk fra Erlend Sæbu via Thomas Brekken til Mönell, som dro seg innover, dribla "halve Groruddalen" før han satte ballen i mål.

Valdres var ikke like gode i dag som i cupen mot Ottestad, sier Atle Johannessen. Det var spesielt med hensyn til løpingen at det sviktet. I tillegg var dagens motstander adskillig bedre. Defensivt er treneren godt fornøgd,- faktisk var dette den første av åtte kamper i år der laget ikke slapp inn mål. Men framover gikk det tregere, og Valdres greide aldri å utnytte de rommene som oppstod.

Treneren karakteriserer dagens oppgjør som en typisk slitekamp, og han har sett de fleste spillerne bedre før. Men desto artigere var det jo at kampen tippet rett veg! Atle Johannessen fremhever kapteinen Øyvin Lund som dagens viktigste Valdres-spiller. - Lund stod fram som en ledertype og gikk foran i krigen, avslutter Atle Johannessen.

Dagens lagoppstilling:

Kert Kütt, Thomas Brekken, Joakim Wiik, Øyvind Lund, Erlend Flaten, Jonas Jørgensen, Erlend Sæbu, Dan Mönell, Erland Meldal, Joakim Halvorsen og Haris Heremic

Det ble ikke gjort noen bytter.

Jostein Hauge Volden, Morten Nerli og Sindre Lokreim Bolstad var ute med skader.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR