Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Jevnaker neste oppgave

Valdres FK vender tilbake til seriespillet når Jevnaker gjester Blåbærmyra lørdag. Det blir interessant å se hvordan våre gutter takler tredje kamp på ei uke.

Jevnaker var før seriestart regnet som nestfavoritt i vår avdeling, men har hatt en trøblete start. To knappe nederlag har det blitt, sist med 1-2 hjemme mot Oslo City. I tillegg ble det en tidlig avskjed i cupen etter nederlag på Gol. Men det hører med til historien at Jevnaker da spilte store deler av kampen med ti mann.

Jevnaker og Valdres møttes i 2. divisjon sesongen 2011. Da vant Valdres på Blåbærmyra, mens Jevnaker tok poengene på deres hjemmebane.

Valdres har noe skader og sykdom i troppen før kampen. Thomas Brekken fikk en trøkk i kampen mot Gjøvik-Lyn og er usikker. Foten er hoven, og må testes lørdag formiddag. Kert Kûtt er sjuk og stod over treninga fredag, men også han kan være klar for spill lørdag. Gledelig er det at vår danske midtbanegeneral Jonas Jørgensen nå er i trening igjen etter hjernerystelsen som har holdt han utenfor i to kamper. Vi håper at Jonas er på banen igjen i morgen. Morten Nerli må derimot bruke mer tid på å bli klar etter en belastningsskade.

Ellers innleder damelaget sesongen søndag med kamp mot Kongsvinger 2. Kampen går på Blåbærmyra kl. 13.30

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR