Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Ole Anders Ulven ny juniortrener

Ole Anders Ulven er ansatt som ny juniortrener fra 01.01.2016. Ulven  har undertegnet ettårskontrakt med klubben og tar dermed over etter Frank Evertsen. Bildet: Ulven som trener for damelaget i 2012.

Ole Anders Ulven er langtfra noen ny mann i Valdres FK. Han har fortid som spiller på A-laget (sesongene 2007 og 2008), spillende trener i 3. divisjon og trener for damelaget. Ulven trente damene i fire sesonger, og tok i denne perioden laget fra fjerde til andre divisjon. Som trener har han UEFA B-lisens.

Ole Anders er i dag lærer ved Valdres vidaregåande på Leira, og vil dermed ha ansvaret for mange av juniorene både på dag- og kveldstid. Mulighetene for å få til et helhetlig opplegg skulle dermed være gode.

Den nye treneren er opptatt av god treningskultur, gode holdninger og god struktur i laget. Han ønsker at laget skal ha en tydelig spillestil og at det nå være en rød tråd som går gjennom junior- og seniorlaget. Ulven vil derfor sette seg ned sammen med Atle Johannessen for å komme fram til felles prinsipper og målsetninger.

Valdres FK er svært fornøyd med at Ole Anders Ulven nå er tilbake og klar for ny innsats i klubben!

PS! Vi ønsker også Ole Anders og Solveig til lykke som nybakte foreldre!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR