Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

- I alle fall ikke lettere enn i fjor!

Valdres spiller sesongen 2016 i 3. divisjon avd. 3 sammen med disse lagene:

Hallingdal, Årdal, Jevnaker, Gran, Kongsvinger 2, Lillestrøm 2, UllKisa 2,Sander, Flisa, FuVo, Aurskog/Høland, Skedsmo og Hauerseter.

Geografisk vil dette si Romerike, søndre Hedmark samt noen avstikkere til Sogn og Hallingdal.

-Ei interessant gruppe, Johannessen?

Ja, forsåvidt, i og med at det er mange lag vi ikke har møtt før. Men sportslig sett tror jeg det blir ei hard gruppe.

- Noen lag du kjenner godt til fra før?

Jeg har kompiser som trener Skedsmo og Jevnaker, så disse lagene kjenner jeg godt til. Ellers har vi jo godt spilt en del kamper mot  Hallingdal og Årdal.

Hvem er favorittene her?

-FuVo (som står for Funnefoss Vormsund Idrettslag) og Skedsmo vet jeg er svært gode lag. Hauerseter skal også være bra, og så vil sikkert Lillestrøm 2 satse på å komme opp. - Og så håper jeg jo at Valdres skal klare å blande seg inn der oppe. Valdres-treneren ser ellers fram til å slippe alle de kjedelige bussturene til Oslo, og mener at baneforholdene i neste års gruppe kanskje vil bli hakket bedre enn i fjor.

Johannessen forteller forøvrig at det er planlagt åpningskamp i Valdres Storhall 12. desember, med Valdres FK som en av aktørene. Hvem som står på den andre banehalvdelen er foreløpig ikke klart, men Johannessen håper på en attrakttiv motstander. Problemet er at de fleste fotballklubber tar ferie i desember før oppkjøringen til ny sesong starter.

 - Er det nye spillere på veg til Valdres FK?

Det kommer til å bli en del prøvespillere i kampen den 12. desember. Ellers er det mange som ønsker å spille for Valdres FK, men det kan være problematisk å finne jobb til nye spillere. Men vi må være forberedt på at en del spillere fra 97-årgangen er ferdige med videregående i juni, og dermed kan komme til å forsvinne.

Det positive er, avslutter Johannessen, er at ingen av spillerne som avsluttet sesongen 2015 har sagt at de ikke vil spille for Valdres i 2016. I tillegg har det blitt svært godt mottatt at Jonas Jørgensen kommer tilbake. Dette gir et signal om at vi vil få et slagkraftig lag også kommende sesong.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR