Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Positiv høststart for G 16

G 16 har innledet høstsesongen med to seire og ett tap. Fredag ble det 5-1 seier over Raufoss 2.

Valdres G16 vant fredag kveld 5-1 hjemme mot Raufoss 2. Vi tar ledelsen 1- 0 ved William Nissen. En flott crosspasning fra Markus til Bendik Strand Moen løser opp spillet vårt.  Bendik kommer rundt på kanten, og inne foran mål løper William seg fri og scorer sikkert.  2-0 kommer også ved en ny crosspasning fra Markus. Nok en gang er det Bendik som utfordrer backen sin. Denne gangen er det Benjamin Skattebo som avslutter fra drøye 18 meter og i mål.

Vi er det førende laget i første omgang, uten å imponere.  Først og fremst sliter vi med hurtig nok ballflytting i det bakre leddet, slik at vi ikke får fristilt midtbanespilleren våre.  Når vi slår langt har vi heller ikke flyttet opp nok spillere til å gjenvinne andre ballen, men generelt har vi brukbar kontroll bakover, selv om Knut Ole tar frem en kjemperedninh ved en anledning.

I pausa bytter vi hele forsvarsfireren + en midtbanespiller.  Vi prøver å ha fokus på og spille litt mere gjennom midtbaneleddet.  Vi gjør 3-0 ved Bendik, etter en gjenvinning i midtbaneleddet.  William finner Bendik etter en glimrende stikker inn i bakrom.  Raufoss reduserer til 3-1 etter at vi ikke klarer å avklare vekk ballen i eget forsvar ved flere anledninger. Ørjan Wilhelmshaugen gjør 4-1 etter kampens fineste angrep. Vi vinner ballen godt inne på egen banehalvdel. Kjører en mønster kontring. Daniel finner Vegard Ringen på kant, som slår et glimrende innlegg.  Vi fyller etter med flere spillere,  Ørjan rager høyest og styrer heddinga si nede ved stolperota. NYDELIG.

5-1 gjør Knut Ole på straffespark, der William har gjort det aller meste på egen hånd,og blir felt i det han skal avslutte.

Vi har fått 3 nye spillere denne høsten fra Øystre Slidre, og disse er en voldsom tilvekst for oss, først og fremst offensivt, da alle har stor fart.

Alt i alt er dette en fortjent seier.  Vi brukte alle 16 spillere i denne kampen, der alle fikk minimum en omg. Ny kamp søndag borte mot Kapp/Eina/Bøverbru.  Vi reiser dit med 15 spillere, der alle spillerne som ikke var tatt ut fredag, er med i denne kampen. 

Vi står så langt med 2 seiere og ett tap på de tre første kampene i 1 div denne høsten.

x

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR