Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Raufoss ble for sterke

Raufoss slo Valdres med 4-0 i ettermiddag, etter 2-0 ved pause. Valdres hang godt med i første omgang, men kom ofte på etterskudd etter pause. Her to slitne Valdres-gutter; Terje Sanne og Jesper Modig.

Valdres hadde godt tak på kampen helt til det var spilt 23 minutter. Da fikk Raufoss straffe, etter at Oliver Berg hadde satt fart mellom tre Valdres-forsvarere og gjort mest mulig ut av situasjonen, Etter dette tok Raufoss mer over, men våre gutter var godt med ut omgangen. Dessverere ble det 2-0 like før pause på en heading av svenske Henningsson.

I andre omgang kom Terje Sanne inn fra start, og fikk vist eksempler på at pasningsfoten er intakt. Men hverken han eller de andre valdrisene kunne hindre at Raufoss dominerte omgangen. Våre gutter greide ikke å komme opp i totningene, som fikk alt for store rom å boltre seg i. Det resulterte i to nye mål, men det kunne vært mer. På den andre siden hadde også Valdres en del farlige kontringer, men uten at det ble mål av det.

DSC_7384.JPG

Alonso Sanchez Gonzalez fikk en omgang i den gule trøya før han måtte ut med skade.

En jury kåret Jesper Modig til beste Valdres-spiller, fortjent nok! Sammen med Kristoffer Jeppsson utrettet han mye positivt på midtbanen. Også Desmond Chappy skapte mye på høgresida, spesielt i første omgang.

Terje Sanne var forøvrig dyktig sliten etter 45 minutter, med krampe fra lårene og ned i begge bein! Men Sanne var helt klar etter kampen: "Vi rykker ikke ned!"

Alle scoringene ser du her: http://www.oa.no/sport/article7531531.eceR

Laget:

Varpestuen

R.Rabben          Lund   Wiik      Brekken

 Dyve          Jeppsson        Modig      Sæbu

Chappy     Heldal

 

Bytter i andre omgang:

Sanne for Sæbu (46)

Steffen Rabben for Chappy (57)

Sørflaten for Heldal (77)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR