Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Ledet 3-1, men tapte

Valdres FK junior møtte Raufoss til første kamp i Eliteseriens høstavdeling. Raufoss trakk til slutt det lengste strået.

Vinneren av serien går til Interkrets, og to av de 3-4 antatte favorittene møttes i første runde. Raufoss har i år et fantastisk juniorlag, som gikk gjennom Dana Cup uten å slippe inn mål, samt vant vårsesongen i elite med soleklar margin. Flere av spillerne har erfaring fra 3. divisjon. Valdres stilte med mange av sine beste juniorer, og kun Andreas Dyve manglet. Altså mange med kamper i 2. divisjon.

Kampen gikk i et stort tempo, med to gode lag og fantastisk gode fotballspillere med gode ferdigheter på begge lag.

Valdres tok ledelsen 1-0 ved Ørjan Sørflaten tidlig og dobla til 2-0 ved samme mann før Raufoss reduserte til 2-1. Når Valdres så gikk opp til både 3-1 ved Sørflaten rett før pause så det bra ut. Mens Raufoss hadde mest ball var Valdres ekstremt effektive og presise på spill i lengderetning.

Andre omgang startet bra for vår del, og vi hadde to gigantiske muligheter til å gå opp i 4-1 i løpet av de 10 første minuttene. Uten uttelling. At det sprakk totalt opp defensivt for Valdres i perioden fra 58. til 65. minutt førte til at Raufoss scoret tre kjappe mål og gikk opp i 3-4-ledelse.

De 10-15 siste minuttene etablerte Valdres et gedigent trykk på Raufoss, men maktet ikke å få uttelling på sjansene. Dermed 3-4 og tap i seriens første kamp mot Raufoss' beste juniorer.

Laget:
Simen Kjellgreen, Erlend Flaten, Bjørnar Sæthershagen, Jostein Volden, Eivind Ringen, Morten Nerli, Kasper Dyve, Joakim Halvorsen, Erlend Sæbu, Lars Fredrik Brateng, Ørjan Sørflaten.

Innbyttere:
Sindre Bolstad (66. min for Brateng), Erland Meldal (70. min for Sæbu), Simen Fugllien (82. min for Halvorsen), Kristian Hovi (86. minutt for Sørflaten)
 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR