Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Kjempet, men tapte

Valdresgutta kjempet godt i en fysisk hard kamp mot Byåsen, men måtte gi tapt etter to scoringer i andre omgang. Steffen Frydenlund Rabben (bildet) og de andre "gamlekara" stilte fra start.

Joakim Wiik valgte å stille med Terje Sanne, Steffen Rabben, Øyvind Lund og Henrik Fossholt fra start i dagens kamp. I startelleveren var det derfor sju valdriser, to gudbrandsdøler og to svensker. Gjennomsnittsalderen  ble da også noe høyere enn det som har vært tilfelle i en del kamper i år.

Kampen i dag ble preget av tette dueller, mens det ble lite finspill. Våre gutter kjempet godt, men Byåsen viste seg som et meget bra lag, og valdrisene hadde problemer med å spille seg til sjanser. Men etter 36 minutter ble Byåsen-målet "pepret" etter corner, med blant annet skudd i stolpen. Gjestene hadde også et par gode muligheter, men Tomas Varpestuen spilte en god kamp og holdt unna i første omgang.

DSC_7587.JPG

Andreas Dyve måtte ta mange dueller i dag.

I andre omgang ble Valdres presset tilbake fra start, og hadde problemer med å komme seg ut av eget forsvar. Etter et snaut kvarter tapte Valdres en duell i feltet, Byåsens Jonathan Rinde kunne snu seg og sette ballen i mål. Valdres-spillerne ville ha frispark i duellen, men dommer  Hagelund godkjente målet. Noen minutter senere ga han Byåsen straffespark etter at Henrik Fossholt hadde brukt skuldra til å holde unna en motspiller. Ingen straffe, mente valdrisene både på og utenfor banen, men Daniel Kvande satte ballen i mål. Litt senere greide Valdres å kjempe ballen i mål, men denne gangen annulerte dommeren for farefullt spill.

Valdres fortsatte å kjempe til fløyta gikk, og greide også å produsere noen halvsjanser. Men Byåsen hadde ikke altfor store problemer med å kontrollere inn tre poeng. Alt i alt var trønderne ett hakk sterkere enn våre gutter, og vant dermed en fortjent seier. Men både spillere og publikum syntes nok de fikk vel mye hjelp av mannen i grønt.

Tomas Varpestuen ble kåret til dagens Valdres-spiller.

Se intervju med Terje Sanne: http://www.oa.no/sport/article7543918.ece

 

Laget:

Varpestuen

Fossholt       Karenstuen        Lund         Wiik

Dyve         Modig    Sanne         Jeppsson       

 Heldal     S. Rabben

 

Bytter i andre omgang:

Høglien for Sanne

Sørflaten for Steffen Rabben

Robert Rabben for Fossholt.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR