Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Tabbene ødela for Valdres

Valdres var fullt på høgde med Nardo når det gjaldt spill og sjanser. Men en keepertabbe og et brent straffespark ødela muligheten for poeng. Bildet: Gustav Heldal

Etter bare tre minutters spill fikk Valdres-keeper Varpestuen et tilbakespill. Han hadde god tid, men bommet regelrett på ballen da han skulle spille ut. En Nardo-spiller var framme og kunne uten problem sette ballen i mål. Dermed 0-1. Valdres kom til hektene etter denne baksmellen, og greide å produsere to store sjanser i løpet av omgangen. Først var det Kalle Neale som nesten fikk mål etter et gjennomspill fra Alonso, deretter var det Alonso som kom alene mot keeper, men satte ballen såvidt utafor stanga.

Etter en times spill fikk Valdres en alle tiders sjanse til å snu kampen: Alonso ble feid ned inne i feltet, og dommeren pekte mot straffemerket. Alonso tok selv straffen, høyt over! dermed gikk mye av lufta ut av ballongen, selv om Valdres-spillerne fortsatte å kjempe bra. Men det var Nardo som gikk opp til 0-2 da en trønder fikk god plass inne i feltet, og satte ballen over Varpestuen fra ti meter.

Det er typisk for lag i motgang å ikke ha marginene på sin side. Nardo var ikke bedre enn at det burde blitt poeng i dag, men vi greide å rote det til ved egen hjelp i denne kampen. Dermed er Valdres under streken når en kamp står igjen av våreseongen.

Jesper Modig ble kåret til Valdres' beste.

Laget:

Varpestuen

Rabben    Modig    Karenstuen     Brekken

Dyve     Laham    Gonzalez   Jeppsson

Høglien    Neale

Bytter i andre omgang:

Heldal for Brekken

Sørflaten for Høglien

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR