Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

G16 med storspill på Norway Cup

G16 har hittil levert storspill på Norway Cup, og står med to seire mot henholdsvis Kolvereid og Lyn. G19 har også vært i aksjon mandag.

G16-trener Tommy Engers referat:

"Valdres Fk G16 - Kolvereid 4-0.

Vi starter kampen med veldig høyt press. Intensiteten i det vi gjør er veldig bra. Vi gjør 1-0 etter ca 7 min, ved Kai Noe Visnes. Benjamin rykker i mot fra spiss posisjon og slår igjenom Anders Kolstadbakken som gjør et motsatt løp inn i bakrom. Han slår et presist innlegg som Kai Noe nikker i mål.

Kai Noe gjør også 2-0 etter at vi spiller trekant spill inne i deres forsvar, med gjennombrudd på Kai Noe som plasserer ballen til siden for keeper. 3-0 er Markus Hermundstad på frispark fra 35 meter. 4-0 er Steffen Hauglid på ett glimrende løp fra motsatt kamp,etter innlegg fra Kolstadbakken.

Andre omg forsetter vi og kjøre kampen, og bare uflaks /udyktighet gjør at vi ikke scorer enda flere mål.

Valdres Fk G16 - Lyn 3, 2-1.

I denne kampen for vi den verst mulige start på kampen. Vi blir liggende under 0-1 allerede etter to min på en corner. Vi har generelt vært veldig svake til og forsvare oss på døball denne sesongen, og i dag var ikke noe unntak.

Etter dette tar vi fullstendig over banespillet, men uten og få ballen i mål. Faktisk er Lyn nesten like nærme til og gå score,på et par farlige kontringer. Vi fortsetter og stange mot en forsvarsmur også i andre omg,mens Lyn er på enkelte farlige kontringer med en god venstre kant.

Utligningen vår skjer 5 min før kampen er ferdig, og er litt av det heldige slaget. Vi har da dominert fullstendig en periode, bommet på de mest utrolige sjanser,men etterhvert for Markus Hermundstad avfyrt et skudd som skifter retning i en motspiller og går i mål. Etter dette bølger spillet frem og tilbake, før vi avgjør på overtid.

Vi kontrer på deres corner. Markus løper over nesten hele banen,før han får tredd igjennom til Jonas Strandbråten, som banker ballen kontant i nettet. Dette er kampens siste spark på ballen.

Vi har med oss 18 spillere, der alle 18 har fått omtrent en omgang hver i begge kampene.  Med den varmen som har vært i Oslo, har dette for oss vært en stor fordel, slik at vi har klart og holde høy intensitet i spillet vårt. Det blir gruppefinale tirsdag på Ekebergs bane 19 klokken 18.30 mot Langesund, som noe overraskende tapte i dag mot Kolvereid."

Valdres FK G19 sine to lag var også i aksjon mandag. Det endte med 5-3 seier for VFK 2 mot Vestnes Varfjell/Tomrefjord fra Møre og Romsdal mens VFK 1 tapte 2-0 mot Neset fra Trøndelag, fandenivoldsk innsats og stå-på-vilje til tross.

VFK 2 spiller om gruppeseier i morgen mot Nesodden, klokken 13.15 på Voldsløkkas bane B6(hovedbanen) mens VFK 1 spiller om tredjeplass mot franske Stade Bethunois på Ekebergs bane 18 klokken 12.00

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR