Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

To poeng tapt!

Lørdag ga herrene fra seg to poeng i Trondheim gjennom et mislykket tilbakespill til keeper. Søndag gjorde damene det samme mot Lillehammer.

Valdres så ut til å ha snudd kampen mot Lillehammer i andre omgang. Tilsynelatende hadde laget full kontroll, men etter 94 minutter sendte en av Valdres-forsvarerne et altfor løst tilbakespill mot keeper. Lillehammer hadde ingen problem med å snappe ballen, runde keeper og sette inn 2-2. Dermed var det gjestene som kunne juble over et poeng som de knapt fortjente.

Første omgangen i dag var jevnspilt. Valdres hadde det meste av spillet fram til det stod igjen 7-8 minutter av omgangen, men uten å skape de helt store sjansene. Til gjengjeld var det tendenser til Kamikaze-fotball i Valdres-forsvaret, som ga Lillehammer en del halvsjanser. Lillehammer kom sterkt mot slutten av omgangen, og satte inn kampens første mål etter 44 minutter.DSC_4795.JPG

Unge Pia Wetlesen bet godt i fra seg i dag.

Valdres tok tak i kampen i andre omgang og trykket Lillehammer tilbake, May Liss Leithe utlignet til 1-1 før Anita Strand var på rett plass til rett tid og ga Valdres ledelsen etter 69 minutter. Dessverre måtte Strand hjelpes av banen noen minutter senere med en ankelskade. Avbruddet så ut til å ta noe av piffen ut av våre jenter, men det så likevel ut til å kunne bli tre poeng helt til fire minutter på overtid. Men en forsvarsfeil førte altså til at det ble ett poeng istedenfor tre.

Valdres viste mye godt spill i dag, men spilte til tider med altfor stor risiko i forsvaret. Her må det nok en dose kynisme til utover i sesongen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR