Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Moro så lenge det varte

Valdres sjokkerte seriefavoritt Raufoss og tok ledelsen 2-0 tidlig i kampen, men greide ikke å stå imot da Raufoss med vinden i ryggen scoret tre ganger i andre omgang.

Valdres gikk som vanlig optimistisk ut fra start, og fikk denne gangen lønn for strevet. Alonso Sanchez Gonzalez kom løs på høgresida og satte ballen i mål med en hard markkryper. Før ti minutter var gått ble ledelsen doblet; det var Simen Høglien som satte et frispark i tverrliggeren, men Stig Karenstuen var framme på returen og headet ballen i mål. Dessverre greide Raufoss å redusere en gang før sidebytte. Valdres fikk frispark på egen halvdel, men istedenfor å slå ballen framover, ble den spilt på tvers. Raufoss snappet ballen, rundet Karenstuen og scoret. En scoring som burde vært unngått!

Bortelaget fikk vinden i ryggen i andre omgang og utnyttet det ved å utligne straks etter sidebytte. Raufoss produserte mange sjanser, og var alene med Karenstuen flere ganger i løpet av kampen. Valdres-keeperen imponerte med flotte redninger og ble fortjent kåret til Valdres' beste. Våre gutter fortsatte å kjempe godt selv om Raufoss gikk opp til 3-2, og kampen var spennende helt til et par minutter før slutt da Rocky Lekaj satte spikeren i kista.

For Valdres var kampen et godt steg i riktig retning. Alonso og Desmond Chappy var med fra start, noe som gjorde at Valdres fikk mer pondus framover. Særlig Alonso truet Raufoss-forsvaret gjentatte ganger. På minussida må vi registrere at Raufoss skapte mange sjanser, og for ofte kom alene igjennom vårt forsvar. Men alt i alt fikk tilskuerne en positiv opplevelse på en kald dag.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR