Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Leif: - Gjøvik-Lyn er storfavoritter!

Her er Leif Tsolis' vurdering av kampen:

 

På lørdag møter vi et Gjøvik/Lyn med klare opprykks ambisjoner allerede i år, og som har uttalt at de i tillegg ønsker å spille offensiv og ballbesittende fotball. Med andre ord en annen tilnærming enn tidligere, men hvordan de velger å spille i en enkelt kamp som dette skal bli spennende å se. Skal bli spennende å se om de lever opp til alles forventninger i dagens kamp, for de er relativt store rundt omkring. 

 

De har vært ute etter en del av våre spillere i vinter, noe de har lykkes til dels med. To sentrale spanjoler har gått fra Valdres FK til Gjøvik/Lyn + at de har hentet et par spanjoler i tillegg. En del andre spillere har også tatt turen til Gjøvik og de har styrket spillerstallen betraktelig. Så ifølge de som har greie på det, så skal de være helt i toppen i år.

 

Gjøvik Lyn har hatt knalltøff motstand i vinter, og selv om de har tapt en del kamper, så lyver resultatene en god del vil jeg anta. Vi har hatt en del lettere motstand med varierende resultater, og vi er også tippet et godt stykke ned på tabellen av de fleste.

 

I utgangspunktet skal det være klasseforskjell

 

Med vårt ekstremt unge lag og Gjøvik/Lyns storsatsning blir de naturlig nok storfavoritter i denne kampen.  Vi stiller i tillegg uten sentrale brikker som vår spanske juvel Alonso, uten kaptein Wiik og Dessi. Det gjør ikke akkurat laget eldre. Vi kommer til å gjøre en del avtalte bytter på medisinsk grunnlag uavhengig av kampforløpet, så får vi nå se hvordan kampen ender til slutt.

 

Valdres FK - samhold skal få oss dit vi ønsker

 

Vi har hatt en gradvis utvikling på enkeltspillere, lagdeler og som gruppe. Spesielt på de områdene vi har prioritert for å bli mer komplette. Vi har jobbet mye med gruppedynamikken. Som gruppe viser spillerne sterkt samhold, profesjonalitet og spilleglede. Så gjenstår det å se om spillerne kan få dette ut i vinnermentalitet mot en antatt bedre motstand. Jeg ønsker å se gutta blø ekte Valdresblod på Blåbærmyra i morgen. 11 sultne og respektløse "ulver" som ofrer alt for hverandre.

 

Prøvespiller

 

For øvrig har vi en prøvespiller i Gustav Heldal som er en kant/spiss som var i Pors Grenland i fjor. Han starter kampen.

 

Troppen

 

Vi kjører noen medisinske tester i morgen og 11èren er ikke fastsatt.

 

Vår tropp:

 

1. Varpestuen

2. Rabben

3. Karenstuen

4. Volden

5. Brekken

6. Dyve

7. Laham

8. Rafal

9. Jepsson

10. Simen

11. Heldal

12. Modig

13. Nerli

14. Sæthershagen

15. Brateng

16. Hansen

17. Kalle

 

Ikke med:

 

18. Alonso

19. Wiik

20. Dessi

21. Holmen

 

Ta turen til Blåbærmyra

 

Oppfordrer alle til å ta turen for å se kjekke og sunne Valdresungdom, som står opp 05.00 hver dag for å bli bedre. De er like nydelige på innsiden som på utsiden, så du trenger ikke engang å være fotballinteressert. Det er noe for enhver smak:)

 

Velkommen!

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR