Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Jevnt og hardt i generalprøven

Valdres gikk hardt ut i dagens kamp, og Gjøvk-Lyn hadde mer enn nok med å forsvare seg det første kvarteret. Men gradvis overtok gjøvikenserne mer av spillet, og halvtimen ut i kampen tok gjestene ledelsen. Det var Ruben Alegre som fikk plass i feltt etter en corner, og lurte ballen inn borte ved stanga (se under).

DSC_3982.JPG

Valdres tok på nytt kommandoen i andre omgang, og etter tre minutter kunne prøvespilleren fra Telemark, Gustav Heldal, utligne til 1-1 fra kort hold. Valdres kjørte deretter kampen den neste halve timen, men uten at det ble så mange store sjanser ut av det. Mot slutten overtok Gjøvik-Lyn igjen, og kunne med litt hell avgjort kampen. Men 1-1 var et dekkende resultat for det som skjedde i dag.

Valdres viste i denne kampen at de er i god rute før seriestarten. Laget er et godt kollektiv, la for dagen en meget bra arbeidsmoral og innsats og viste at de skal bli vanskelige å slå. Men angrepsspillet ble ofte for lite oppfinnsomt, og det manglet det lille ekstra som skulle til for å åpne Gjøvik-Lyns forsvar. Men det kommer kanskje når Alonso Sanchez Gonzalez forhåpentligvis er klar til innsats i serieåpningen?

Startoppstilling:

Varpestuen, Rabben, Karenstuen, Modig, Brekken, Turczyn, Laham, Dyve, Heldal, Høglien, Neale.

Bytter i andre omgang:

Jeppsson for Turczyn,  Volden for Neale og Nerli for Laham

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR