Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Målrikt på Hadeland

Trener Morten Buene var godt fornøgd med damelaget da de i helga puttet ni baller bak Hadelands keeper i treningskamp. Hadelendingene greide bare å kvittere for fire av scoringene.

Det var særlig førsteomgangen på Hadeland som ga mange mål: Hele 7-2 stod det til Valdres ved pause. Kampen åpnet jevnt, men Thea Byfugllien kunne likevel gi Valdres ledelsen tidlig. 0-2 kom ikke lenge etter. Målscorere i første omgang var Thea Byfugllien, Pia Wetlesen, Kristin Holmen, Maiken Dyve og 3 mål av Øyfrid Sørumshaugen.

 - Det var mye bra spill i 1. omgang, sier Buene, der vi vekslet  på å spille på fot og i rom. Mange bra kombinasjoner. Tre spillere debuterte for Valdres i denne kampen:

Karoline Dahlen, keeper som står en svært bra kamp, Maiken Dyve, midtbanespiller som også gjør en svært bra kamp. Begge disse er fra Bagn, og spiller for J-16 der, men har hospitert med oss. Kristin Holmen, midtbanespiller fra Fagernes, som også gjør sine saker veldig bra. Kristin har også hospitert med Valdres FK i år. Både Kristin og Maiken scoret i dagens kamp.

I 2.omg bølget spillet litt frem og tilbake, og lagene scoret 2 mål hver. For Valdres nettet Anja K Hamre og Øyfrid Sørumshaugen.

- Alt i alt en fortjent seier, der vi til tider viser svært bra spill, avslutter Morten Buene.

Hadeland spiller i likhet med Valdres i tredje divisjon sesongen 2014.

 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR