Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Klart for årets første hjemmekamp

Valdres-treneren skriver følgende før kampen:
 Først av alt må vi rette en takk til Hallingdal som kunne stille opp på så stor varsel. Vi  får et fint lokaloppgjør og selv om det skiller to divisjoner forventer vi en jevn kamp. A-laget har denne dagen både et lite "internt kick off" før kamp 1130, så selve kampen 1400 og så Dragebergets kick off på Gjestegården 1900. En herlig dag for fotball; det er meldt strålende vær!
 
Når det gjelder troppen stiller vi uten tre sentrale spillere som Alonso Gonzales, Joakim Wiik og Desmond Chappy. I en tropp på 15 så påvirker det noe. Men til gjengjeld så kan det dukke opp en positiv overraskelse i troppen, og den som møter får se. Vi er muntlig enige med denne raske, arbeidsomme bakromsspissen som ankommer Valdres fredag kveld. Om han spiller er ikke avklart, men han vil presenteres.  Hele Valdres FK Framtid gruppen bestående av Jostein Volden, Bjørnar Sæthershagen, Erik Holmen, Lars Fredrik Brateng og Morten Nerli er med i troppen. Vi har en viktig juniorkamp på søndag og vil i så måte helst ikke bruke de for mye i denne kampen. Så vi forsøker å spare energi på de guttene.  
Vi håper publikum ser frem til den første opptreden på Blåbærmyra i 2014, der det er 4 nye bekjentskaper fra start. Unggutten Jostein Volden (som riktignok kommer fra egen junioravdeling) starter på høyre back. Jostein har hatt en rekke gode A-kamper i vinter som midtstopper, men vi ønsker å se han på høyre back, samtidig som vi ønsker å se Robert Frydenlund Rabben opp på en kant. 
Ellers debuterer våre to nye svensker i treningskamp på Blåbærmyra. Jesper Modig som stopper og Kristoffer Jeppsson som sentral midtbane kommer fra svensk 1. divisjon og Malmø FF(Vinner av Allsvenskan i 2013). Rafal Turczyn har spilt kamper for oss i vinter, men aldri foran tilskuerne på Blåbærmyra. Verdt å få med seg alle disse 4 spillerne live!
Vi har på plass basen i spillertroppen, men skal ha inn ytterligere 2-3 spillere på et godt 2. divisjonsnivå. Vi ønsker litt mer bredde, konkurranse og kvalitet. Men henter ikke disse før vi finner akkurat de vi er på jakt etter. Vi henter ikke bare for å hente.
Mot Hallingdal mønstrer vi et ungt og forhåpentligvis sprudlende Valdres FK-lag, selv etter en relativt solid treningsuke i beina. 
Vi starter med følgende lag:
Varpestuen
Volden - Karenstuen - Modig - Brekken
Rabben - Laham - Jeppsson - Turczyn
Høglien - Dyve
Øvrige tropp:
Sæthershagen, Holmen, Nerli, Brateng, Hansen + en mulig overraskelseGå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR