Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Kalle Neale satte fart i Valdres

Valdres slo Hallingdal 4-0 på Blåbærmyra i dag, men det var ikke før Kalle Neale kom inn i andre omgang at det ble scoringer.

Svenske Kalle Neale var egentlig avskrevet denne sesongen pga. plage med lysk/mageregionen. Nå har imidlertid tilstanden bedret seg kraftig - uten operasjon - og Kalle har fått trent godt i Sverige i vinter. Fredag kveld var svensken tilbake på Fagernes og meldte seg klar for innsats.

Det trengtes også, for førsteomgangen på Blåbærmyra i dag var lite å juble for. Valdres hadde ballen det meste av tida, men uten å greie å spille seg gjennom hallingene sitt forsvar. Det eneste positive var at gjestene heller ikke greide å plage vår bakre firer.

Etter sidebytte ble tempoet mye bedre, og Kalle Neale herjet i kjent stil på høgresida i angrep. Etter en times spill ble det 1-0 etter at Rabben gjorde fint forarbeide og Høglien satte ballen i mål. 2-0 kom på straffe, etter at Kalle Neale hadde tatt ballen med seg helt fra midtbanen for så å bli lagt ned i feltet. Høglien satte straffa sikkert i mål. Den tredje scoringen tok Neale selv seg av etter å ha dratt av et par mann inne i feltet, og han gjorde også forarbeidet til Høgliens tredje scoring og Valdres' fjerde noen minutter før slutt. Dessverre ble svensken skadet ved denne anledningen og måtte gå ut, men det er ikke noe alvorlig på ferde.

Valdres var uten Alonso, Wiik og Chappy i dag. Alonso får behandling for lysken, mens Wiik er under opptrening etter operasjoner. Pr. i dag ser det ikke ut til at han rekker seriestarten 21. april.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR