Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Juniorlaget herjet på Blåbærmyra

Juniorlaget spilte en flott kamp søndag, når de slo et godt Toten-lag 8-2 i elitekvalik for G19. Det var feiende flott spill som sørget for jubel i flott solskinn.

Før kampen var premissene satt: Kun ett av våre lag hadde mulighet til å kvalifisere seg for elite, etter at Junior 1 røk 5-1 mot Nordre Land tidligere i uken. Seier måtte til, og guttene gikk inn i kampen med mye energi.

Det var likevel Toten som gikk opp i ledelsen 1-0, men vi utlignet tidlig etter et kjempeforarbeid av Lars Fredrik som satte opp Ørjan Sørflaten. 1-1.

Utover i omgangen hevet vi spillet vårt, og fikk både 2-1 og 3-1. Etter pause scoret Toten først, som følge av en svært sjelden markeringsglipp på corner.

Etter reduseringen var det kun ett lag på banen, og vi scoret hele 5 ganger på de siste 30. minuttene. Verdt å merke seg er det at laget jobber fantastisk godt sammen, stadig er i bevegelse framover og at Sindre Bolstad får 3 assist på sine 20 minutter på banen, i tillegg til at en av våre to solide gudbrandsdøler, Erlend Flaten, scorer to mål i åpent spill fra sin backposisjon.

Målscorere:
Ørjan Sørflaten 3, Erlend Flaten 2, Lars F Brateng 1, Jostein Volden 1, Vegard Opheim 1

Laget:
Simen Kjellgreen, Erlend Flaten, Bjørnar Sæthershagen, Jostein H. Volden, EIvind Ringen, Kjetil Strandbråten, Morten Nerli, Lars Fredrik Brateng, Vegard Opheim, Erlend Sæbu, Ørjan Sørflaten

Innbyttere:
Joakim Halvorsen (30 min for Brateng), Sindre Bolstad (20 min for Strandbråten), Andreas Nyhagen (12 min for Nerli) 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR