Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Ove Rabben hedret under kretstinget

Tidligere leder i Valdres FK, Ove Rabben, ble hedret under kretstinget til Indre Østland Fotballkrets i helga. Rabben mottok kretsens honorære æresstipend for sin lange og gode innsats for fotballen i Valdres.

Ove Rabben fikk prisen for det arbeidet han har lagt ned som spiller, lagleder og trener gjennom mange år.  Rabben har vært styreleder i Fagernes IL, SAFK Fagernes og deretter Valdres FK, tilsammen fjorten års sammenhengende innsats! Da Valdres FK ble stiftet i 2006, var Rabben en av hovedarkitektene bak nyskapningen. Han har også vært trener for en rekke lag, nå sist for Valdres FKs damelag sesongen 2013.

Utmerkelsen har tidligere gått til Kjell Ove Henriksen, Svein O. Kopperud og Svein Erik Lunde når det er snakk om valdriser. (Er det flere, tro?) Prisen består av diplom samt 2500 kroner. Vi gratulerer!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR