Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Med kurs for Mallorca

Troppen reiser sørover natt til søndag med kurs for byen Alcudia på Mallorca. Det er her trenerduoen Leif Tsolis og Stein Morten Hansen driver fotballskole, og følgelig en plass de begge kjenner svært godt.

 

Leif Tsolis var godt fornøyd med den siste treningskampen der Årdal ble slått 6-0. - Både prestasjonene og resultatet var bra, sier Tsolis. Vi fikk mange gode bilder på hvordan vi ønsker å se ut. Dette er fint å ta med seg inn i treningsleiren.

På Mallorca vil det bli to treningsøkter daglig, samt 2-3 kamper mot lokale lag. Den ene motstanderen vil være Alcudia, som ligger i toppen av spansk tredje divisjon. De andre er foreløpig ikke 100% klare. Det er også invitert noen prøvespillere, forteller Tsolis, som dekker reisen selv. Navnene skal vi komme tilbake til etterhvert.

- Vi har gjort en grundig research på nesten 100 spillere utfra vår ønsker, behov, spillestil og økonomi, sier Tsolis. - Listen gikk først ned til 50-60. Nå er vi ned i  8-10 spillere som vi bruker mye energi på å sikre oss. Noen av disse  får direkte tilbud, mens andre må vise seg frem og kjempe om de siste plassene. Vi snakker om 4-5 etablerte spillere og 3-5 unge spillere med en flott bakgrunn, men vi kommer selvsagt ikke til å signere alle. Vi er opptatt av kvalitet allerede i 2014, men også å bygge et lag for framtiden. Da må vi også hente noen spennende unggutter med stort potensiale, sier Tsolis.

Det er også klart at daglig leder Kjell Mære kommer til å reise nedover mot slutten av oppholdet for å ferdigforhandle en del kontrakter. Valdres FK vil derfor etter alt å dømme komme hjem med flere spillere enn de som dro sørover.

Tsolis forteller ellers at hovedfokuset blir spillestil, lagorganisering, formasjoner og kamp. Men troppen skal også jobbe med kosthold, toppidrettsutøveren, spillestil, formasjoner og bygging av lag.

PS! Langtidsvarselet for Mallorca sier 12-15 grader, noe sol og noe regn.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR