Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Tsolis: Vi skapte for lite

 Vi har spurt trener Leif Tsolis hvordan han vurderer årets første treningskamp, der det ble 2-1 seier over Holmen IF.

- Kampen var preget av at det var første treningskamp og lenge siden guttene hadde spilt på stor bane. Ballen og føret var litt glatt. Vi merket at vi til daglig trener på 40x40 meter og ikke har trent samhandling i angrep eller forsvar. Vi hadde 3 prøvespillere på banen og vi byttet inn 4 Valdres FK Framtid- spillere som fikk 20-25 minutter alle sammen. Så det var mange spillere som ikke har spilt sammen så mye. Men vi fikk en pekepinn på hva det må jobbes med.DSC_2264.JPG

Xavi Perez debuterte for Valdres lørdag, som midtstopper sammen med "Kigen" Karenstuen.

- Hva var mest positivt?

- Vi viser at  vi har mye potensial i laget og  vi styrer kampen. Og ungguttene som kommer inn gjør gode innhopp. Laget vårt hevet seg etter at de kom inn.

- Og det negative?

- Først og fremst skaper vi for lite målsjanser i forhold til ballinnhav, og vi får for mange brudd imot på midten pga dårlig pasningskvalitet og svake valg. Vi var enkle å lese i dag. Pasningskvaliteten må opp og vi skal finne balansen mellom når ballen bør gå hurtig framover og når vi skal bruke tid. Det vil få et stort fokus framover i kampene. Når dette sitter vil vi skape flere målsjanser og unngå en del målsjanser imot. 

  - Noen spillere som fremhevet seg spesielt?

- Ingen fremhevet seg i verken i den ene eller andre retningen. Prøvespillerne gjorde en god figur og vi skal vurdere de på mandag. Det kan være vi ønsker å se de mot Lørenskog før den endelige beslutningen tas.

Tsolis forteller ellers at han blir kontaktet daglig av spillere - norske og utenlandske - som ønsker å prøve seg i Valdres. Han har derfor måttet begynne å si nei til enkelte. - Som jeg også har nevnt tidligere så vil vi bruke januar på å sortere ut de vi ønsker å gå for. Vi er opptatt av å finne de rette.

 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR