Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

LYN kommer!

Det blir en både interessant og viktig kamp på Blåbærmyra lørdag når Lyn kommer på besøk. Valdres trenger poengene mest, og har fått en opptur før start ved meldingen om at Alonso Sanchez Gonzalez (bildet) likevel er klar for spill.

Det var antatt at Alonso måte sone karantene på grunn av gule kort, men de offisielle listene viser at det må han likevel ikke. Dermed vil nok spanjolen opptre på midtbanen sammen med "Pachu" og Ardjan Fera. Hvem Skouboe velger som fjerde midtbanespiller gjenstår å se. Manuel Hervas har vært flyttet opp på midtbanen de siste to kampene,  men om det skjer også denne gangen er mer usikkert.

Sikkert er det at det må en ny spiller inn på høgre back, i og med at Robert Rabben står over med karantene. Gledelig er det derimot at skadede "Mac" Laham har hatt god framgang."Mac" er nå såpass i form at han kommer til å starte på benken. Også Stig Karenstuen er i trening igjen og blir nok å finne på midtstopperplass dersom ikke noe spesielt skjer. Kalle Neale er småskadet, trener ikke, men spiller kampen! 

Lyn har vært noe opp og ned i det siste. Det har blitt seier over serielederen i Alta, men også tap for Fram Larvik og uavgjort mot Nybergsund hjemme. Det er ikke godt nok for klubben som har åtte norgesmesterskap og to seriegull å vise til. Lyn stiller ellers et sterkt lag til kampen, med viktige Mads Dahm tilbake fra karantene. Vi regner også med at Runar Brenden som vanlig stiller på høgre back, og dermed får nye møter med sin gamle lakamerat "Pachu" Gutierrez på vår venstreside.

DSC_21572.jpg

Klart for nye tak mellom Brenden og "Pachu".

Troppen:

Keepere: Gonzales Gutierrez Meson og Rune Alexander Østgård

Utespillere: Mahmoud Laham, Stig Ørjan Karenstuen, Lars-Fredrik Brateng, Desmond Chappy, Andreas Dyve, Joakim Wiik, Thomas Brekken, Alonso Gonzales, Ardijan Fera, Manuel Hervás, Ivan "Pachu" Martinez, Kalle Neale, Simen Høglien

 

Dersom du ikke kan komme på Blåbærmyra, er det anledning til å følge kampen på livestream fra "dittOslo":

http://dittoslo.no/nordre-aker/sport-nordre-aker/se-valdres-lyn-direkte-1.8077015

 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR