Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Måtte slite for poengene

Valdres tok tre særs viktige poeng mot Harstad i dag. Men det ble ingen enkel match mot et fysisk sterkt Harstad-lag. Bildet: Stig Karenstuen var tilbake i midtforsvaret og sloss godt mot aggressive tromsværinger.

Ettersom "Pachu" Martinez og "Mac" Laham begge var ute med skade, valgte Ole Skouboe å benytte Manuel Hervas på defensiv midtbane. I midtforsvaret stilte Stig Karenstuen og Joakim Wiik, mens Rabben og Brekken tok hånd om backene.

Første omgang var jevnspilt, og det skjedde ikke mye før mot slutten av omgangen. Da fikk plutselig Valdres en gylden overgangsmulighet, og kom med tre mann mot Harstads ene. Dessverre satt ikke pasningene helt, så en presset Kalle Neale fikk bare satt ballen i stolpen.

Det første kvarteret av andre omgang hadde Valdres kommandoen, og fikk lønn for strevet etter 59 minutter. Fine kombinasjoner gjorde at Kalle Neale kom alene igjennom, og svensken scoret sikkert til 1-0.

DSC_0971.JPG

Det ble mange dueller på Manuel Hervas i dag.

Etter dette tok Harstad gradvis over, selv om det ble produsert sjanser på begge sider av banen. Både Neale og Fera var nære for Valdres. men hjemmelaget fikk etterhvert mer enn nok med å demme opp bakover, og Harstad kom uhyggelig nær ved et par anledninger. Blant annet smalt ballen i krysset bak Meson etter 92 minutter. Men Valdres hadde marginene på sin side i dag, uvant nok, og tok dermed tre svært velkomne poeng.

På minussiden noterer vi at Manuel Hervas fikk sitt tredje gule kort for sesongen, og må dermed stå over mot Odd 2.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR