Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Lillehammer FK
Gjensidigebanen KG
22. juni 2024 15.00
Valdres FK jr  -  Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Frigg neste oppgave

Frigg i Oslo er neste oppgave for herrelaget, mens damene starter høstsesongen på Blåbærmyra søndag. Bildet: Gjensyn med Gulowsen & Co.

Forrige gang Valdres møtte Frigg i Oslo gikk det riktig ille; hele 6-0 ble det til osloguttene for to år siden. Bare Wiik, Fera og Høglien er tilbake fra det laget. I årets serie greide Valdres å hale i land en 2-1 seier hjemme på Blåbærmyra.

Frigg har vært noe opp og ned i år, men i siste serierunde var det definitivt opp. Hele 7-0 ble det over Nybergsund, og det attpåtil i Trysil. Frigg har nok derfor fått en god dose selvtillit før møtet med valdrisene.

For Valdres er to spillere definitivt ute: Alonso Sanchez Gonzales står over pga. rødt kort mot Fram Larvik, mens "Mac" Laham er ute med skade. Fraværet av de to gode midtbanespillerne er nok i utgangspunktet en svekkelse av laget, men samtidig viste forrige helgs kamp hva spillerne kan utrette bare viljen er sterk nok. Det vil sannsynligvis være det laget som vil mest som stikker av med poengene på Frogner. Ardjan Fera og Manuel Hervas er begge i troppen, men det er ennå usikkert om de to spiller.

Damelaget starter sesongen på Blåbærmyra søndag kl. 15. Motstander er andrelaget til eliteserieklubben Røa. Før kampen ligger Valdres nederst på tabellen med ni poeng, mens Røa ligger på plassen foran. Damelaget har gjort gode prestasjoner på Blåbærmyra i år, og bør fortsette framgangen på søndag. Det er kort vei til en plass over streken, og jentene har dermed alt å kjempe for.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR