Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Skader og sjukdom før raufosskampen

Valdres åpner høstsesongen borte mot tabelltoer Raufoss førstkommende søndag. Men fotballpausen har ikke bedret helsesituasjonen i troppen, snarere tvert i mot. Sikkert er det likevel at Tomas Varpestuen står i mål. Her i "kamp" med keepertrener Terje Lauvhaug.

Gonzalo Gutierrez Meson soner fortsatt for det røde kortet han fikk på Gjøvik, og dermed er det klart at Tomas Varpestuen får sin andre kamp fra start i år. Mot Strømsgodset 2 ble vel Varpestuen knapt varm i trøya, men det er grunn til å vente en adskillig travlere ettermiddag i Raufoss storhall. Valdres har aldri vunnet på Raufoss; På fem forsøk har det blitt ett fattig poeng. Trøsten får være at Raufoss ikke har gjort det så mye bedre på Blåbærmyra.

DSC_0453.JPG

Trener Skouboe kjørte nådeløs intervalltrening for å få gutta i form etter ferien. Her Alonso og "Mac".

Det var en nokså liten forsamling spillere på Valdres-treningen tirsdag. "Pachu" lå hjemme med feber og Kalle Neale stod over pga. lårhøne. Neale er trolig klar til Raufoss-kampen, mens det er noe mer usikkert med "Pachu". Kristian Tuv er fortsatt ikke klar etter meniskoperasjonen i vår, og Thomas Morgan har takket for seg.

Verst ser det ut for Ardjan Fera og Manuel Hervas. Hervas har brist i en muskel på baksida av låret, og det er tvilsomt om han rekker kampen på søndag. Det samme er tilfellet med Fera, som også har problemmer med en fot. Stig Karenstuen sliter fortsatt med hælen, men ligger nok bedre an med tanke på spill søndag.

 DSC_0507.JPG

 Manuel Hervas fikk alternative oppgaver på treningen tirsdag.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR