Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Snaut med poeng for G16

Siden siste oppdatering har begge lagene spilt kamper, men poengene har det blitt lite med. G16 1 har spilt mot Ottestad, Gjøvik/Lyn, Raufoss og Kongsvinger. Fra disse fire kampene har vi bare tatt med oss ett poeng som kom borte mot Gjøvik/Lyn (2-2). Vi har møtt tøffe motstandere og særlig Raufoss imponerte oss med gode fysiske ferdigheter. Siste kamp mot Kongsvinger borte endte med 4-3-tap, men vi kjører kampen i 60 av 80 minutter. Desverre begynner vi ikke å spille før det er spilt 15 min og det står 2-0 til Vinger. Resten av kampen er meget bra fra vår side og lover godt til Nybergsund kommer på lørdag. Vi er fortsatt ved godt mot, selv om resultatene ikke er i samme stil.

For G16 2 har det blitt tap mot Lillehammer 98 og Nordsinni/Norde Land. Vi viser tidvis godt spill, men periodene blir for korte til at vi klarer å prege kampene i større grad. Når vi i tillegg ikke er godt nok skjerpa bakover, blir det lette mål vi slipper inn. Neste kamp er på fredag når Kolbu/KK Kapp kommer på besøk og vi gleder oss!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR