Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

-Vår dårligste kamp

På tavla stod det 3-0 til Valdres over Bossekop da kampen var slutt. Men Valdres imponerte ikke i ettermiddag, og trener Ole Skouboe var klar på at kampen var årets svakeste så langt.

Valdres stilte i dag uten Alonso Sanchez Gonzales og Ardjan Fera. Sistnevnte var tiltenkt en plass i startelleveren, men måtte kaste inn håndkleet etter en skade på siste trening. Heldigvis har Valdres mange midtbanespillere å ta av, men merket nok likevel at de to var borte.

Det begynte bra i ettermiddag, med 1-0 etter ni minutter. Det var Joakim Wiik som fikk ballen i mål etter frispark. Resten av omgangen var svak. Bossekop produerte en stor sjanse midtvegs, da Gonzalo Gutierrez med nød og neppe greide å slå et frispark til corner. Denne førte til en heading i tverrliggeren fra Bossekop. Ellers hadde Valdres ballen mye av tida, men uten at det ble alfor mange klare målsjanser av det.

Andre omgang ble bedre for vår del. Valdres dominerte stort og prouserte flere kjempesjanser. Kalle Neale og Desmond Chappy fintet og driblet i stor stil, og dersom avslutteregenskapene hadde stått i stil hadde Valdres vunnet tosifret! Men Valdres-angriperne hadde også denne gangen problem med å få ballen i mål, og det måtte straffe til etter 90 minutter for å få 2-0. Pachu fintet seg gjennom motstanderens forsvar i kjent stil til han ble lagt i bakken. Straffesparket satte Manuel Hervas sikkert i mål.

DSC_2360.JPG

Manuel Hervas har lagt på til 2-0.

Like etterpå ble det tre. Etter flotte kombinasjoner kunne Thomas Morgan sette ballen i mål fra kort hold. Dermed et meget bra resultat, men de 235 på tribunen ble holdt på pinebenken unødvendig lenge. Motstander Bossekop er nok det svakeste laget som har gjestet Blåbærmyra så langt i år, og må fortsatt regnes som storfavoritt til å rykke ned.

DSC_0018.JPG

"Mac" Laham (t.h) ble kåret til Valdres' beste i dag, her sammen med målscorer Thomas Morgan. (Norges kjekkeste midtbaneduo, ifølge deres egen objektive vurdering!)

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR