Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Ti jenter tapte 1-0

Damelaget greide bare å stille ti spillere til dagens kamp mot Nordre Trysil. Likevel holdt det nesten til poeng, men en scoring etter 87 minutter sørget for at hjemmelaget tok alle tre poengene i bunnkampen.

Det var en kombinasjon av ferie, konfirmasjon og sjukdom som gjorde at Valdres bare greide å stille ti spillere i dag. De siste to sjukdomsforfallene kom i dag tidlig. Fra før hadde Valdres prøvd å få flyttet kampen, men uten å få gehør for tanken.

Varmen i Trysil gjorde at det ble en ekstra påkjenning for de ti som var utpå. Men trener Morten Buene roser jentene for iherdig innsats. Det holdt altså nesten helt inn, men bare nesten. Buene mener at keeper Hanne Bjørgan og lagkapteinen Gine Lundstein stod fram som de dominerende spillerne på banen i dag.

Det er ellers lysning i sikte med tanke på spillerstallen. Anita Strand og Anja Kampen Hamre er på veg tilbake etter studieoppholdet på Bali, og vil ventelig kunne spille alt i midtuka i fjerdedivisjonskampen mot Biri. De to erfarne andredivisjonsspillerne vil uten tvil bli en god forsterkning for laget. Neste oppgave blir Kolbotn 2 førstkommende søndag.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR