Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Kriget inn tre poeng

Før kveldens kamp stod Valdres med null poeng og 1-17 i målforskjell. Men jentene gikk hardt ut fra start, og alt etter 6 minutter stod det 1-0 til hjemmelaget. Det var Nana Niyonzima som stod for dagens prestasjon ved å føre ballen fra midtbanen og avsluttte med en fin lobb fra 25 meter. Valdresjentene fortsatte med aggressiv fotball, men var heldige som unngikk straffe imot etter 13 minutter. Målscorer Nana imponerte ellers med flotte finter og driblinger og var banens dominerende spiller i første omgang. Mot slutten av omgangen ble det 2-0 til Valdres ved Mariann Nereng Berg. Det var et frispark fra kanten av 16-meteren som gikk via tverrliggeren og i mål.

DSC_1424.JPG

Dominerte i første omgang: Nana Niyonzima

I andre omgang mistet Valdres noe av trykket og aggressiviteten og Lillestrøm presset på for redusering. Våre jenter greide ikke å komme opp i motstanderen på samme måte som i første omgang, og det ble litt for mye feilpasninger. Det var derfor ikke ufortjent at gjestene reduserte til 1-2 etter 66 minutter. Valdresjentene var for nølende i forsvar ved denne anledningen. Lillestrøm kjørte nå opp med flere gode sjanser, men Hanne Bjørgan gjorde igjen en god kamp i mål og hindret romerikingene i å komme nærmere. Det hjalp også at midt i det mest hektiske kjøret fra Lillestrøm fikk disse en spiller utvist. Dermed greide valdrisene å komme høyere opp på banen og fikk en relativt grei jobb med å ro seieren i land.

DSC_1353.JPG

Ny god kamp av Hanne Bjørgan

Det var hard jobbing gjennom nitti minutter som sikret årets første trepoenger i dag. Men også spillemessig var det et steg i riktig retning. Trenerne Buene og Rabben var spesielt fornøyde med aggressiviteten til jentene og at formasjonene satt godt, ved siden av - naturligvis - et svært etterlengtet resultat.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR