Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

En av hver for G16

Etter Elite-kvaliken har vi nå rettmessig blitt plassert i Elite med G16 1 og 1.div med G16 2. Vi har nå spilt to kamper hver og vi har henta med oss tre poeng hver på to kamper hver.

G16 1 åpna Elite-serien med 5-0 hjemme mot Moelven. Gledelig at vi klarer å holde oppe kvaliteten fra kvalikken og få med oss et godt resultat. I den andre kampen møtte vi HamKam borte og måtte ta med oss 6-1-tap hjem. Vi møtte et meget godt Kamma-lag, faktisk det beste vi har møtt i år og seieren er fortjent, men ut fra rapportene er sifrene noe store ut fra kampforløp og hendelser. Uansett har vi nå fått en fin utfordring med å takle tap. Vi skal reise oss allerede førstkommende onsdag, da Ottestad kommer på besøk på myra.

 

For G16 2 ble det seier i åpningskampen i 1.div borte mot Lunner. Vi slo samme lag 6-1 hjemme i kvaliken, men i denne kampen hadde de med seg ytterligere forsterkninger fra første møtet. Vi leverer en meget bra andreomgang og seieren er gledelig. I den andre kampen ble det 2-0-tap mot Toten. Riktig nok taper vi mot et bedre lag, men vi ser nå at dragene på dette laget har hevet seg og klarer nå i større grad å henge med de bedre lagene. Vi er spente på fortsettelsen. Neste kamp er 24.mai mot Lillehammer 98 på Stampa 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR