Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

En av hver for G16

Etter Elite-kvaliken har vi nå rettmessig blitt plassert i Elite med G16 1 og 1.div med G16 2. Vi har nå spilt to kamper hver og vi har henta med oss tre poeng hver på to kamper hver.

G16 1 åpna Elite-serien med 5-0 hjemme mot Moelven. Gledelig at vi klarer å holde oppe kvaliteten fra kvalikken og få med oss et godt resultat. I den andre kampen møtte vi HamKam borte og måtte ta med oss 6-1-tap hjem. Vi møtte et meget godt Kamma-lag, faktisk det beste vi har møtt i år og seieren er fortjent, men ut fra rapportene er sifrene noe store ut fra kampforløp og hendelser. Uansett har vi nå fått en fin utfordring med å takle tap. Vi skal reise oss allerede førstkommende onsdag, da Ottestad kommer på besøk på myra.

 

For G16 2 ble det seier i åpningskampen i 1.div borte mot Lunner. Vi slo samme lag 6-1 hjemme i kvaliken, men i denne kampen hadde de med seg ytterligere forsterkninger fra første møtet. Vi leverer en meget bra andreomgang og seieren er gledelig. I den andre kampen ble det 2-0-tap mot Toten. Riktig nok taper vi mot et bedre lag, men vi ser nå at dragene på dette laget har hevet seg og klarer nå i større grad å henge med de bedre lagene. Vi er spente på fortsettelsen. Neste kamp er 24.mai mot Lillehammer 98 på Stampa 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR