Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Mål og smultringer for G16

Lørdag tok G16 1 turen til Kolbu for sin tredje kvalikkamp. Etter to seire, var denne viktig for å opprettholde initiativet i avdelinga og dermed førersetet i kampen om å komme seg til Elite. 

Gutta tok utfordringen meget seriøst. Satte fire i første omgang og fem i andre og samtidig holdt sin egen keeper kald i vårlufta ved å ikke slippe til noe særlig av sjanser. Den ene som kom, tok keeper Øyvind Hovda seg greit av. Da hovedtrener var opptatt med a-lagskamp, var det STAUTing Ørnulf Dyve som sto ved roret. Han kunne melde om et meget godt kollektiv over hele linja, godt spill og flotte mål.

Målscorere: Joakim Halvorsen 3, Ørjan Sørflaten 2, Erlend Sæbu 1, Eivind Ringen 1 og Sindre Lokreim Bolstad 1

Laget: Øyvind Hovda, Eivind Ringen - Marius Sætre - Even Solberg - Lars Emil Sætrang, Andreas Nyhagen - Erlend Sæbu - Sindre Lokreim Bolstad, Joakim Halvorsen - Ørjan Sørflaten - Vegard Opheim. Innbyttere: Ivar Kamrud, Kasper Dyve, Henrik Gule Johansen og Emil Nordli Holden

 

Søndag tok G16 2 imot Lillehammer 98. I en jevn og fin kamp tok vi en fin hjemmeseier med 3-0. Mye fint spill på få touch er godt for trenerne å se, siden det er dette vi trener på. I denne kampen lykkes vi også, samtidig som vi er stødige bakover. Særlig midtbanetrioen Artur Øverseth, Jonas Hauge og Henrik Gule Johansen var toneangivende. Førsteomgangen er vi best, mens Lillehammer er mer med i andreomgangen. Alt i alt er seieren fortjent og det er gledelig at vi holder nullen, spesielt etter at vi måtte hente 16 baller i forrige kamp.

Målscorere: Emil Nordli Holden, Artur Øverseth og Mohammed Daner

Laget: Torbjørn Bratvold, Jonas Lium - Marcus Hermundstad - Sindre Veltun - Marius Bråten, Jonas Hauge - Artur Øverseth - Henrik Gule Johansen, Kristoffer Aure - Emil Nordli Holden - Tommy Nordby. Innbyttere: Ole Martin Aavok, Erik Hovrud, Mohammed Daner og Sergen Gelir

 

Neste kamp for G16 1 er tirsdag borte mot Vind 2 førstkommende tirsdag, mes G16 2 tar imot Raufoss neste søndag

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR