Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

G16 til ELITE

Siden forrige oppfatering har G16-gutta spilt to kamper hver. Først var G16 1 på Gjøvik og slo Vind 2 med småpene 10-0. Ikke bare spilte gutta bra og fikk et pent resultat, de klarte også å spille seg inn i de lokale jentenes hjerter. Etter noe konversasjon i etterkant av kampen, ryktes det om ivrig teksting på veien hjem. Denne historien er neppe ferdig...

På tirsdag tok vi imot Toten hjemme. En godt gjennomført kamp endte med 6-1-seier og god stemning. Marcus Hermundstad og Sindre Brekke Veltun som normalt spiller med G16 2, var med og klarte sine saker bra. Spesielt moro med Sindre som har hatt en strevsom oppkjøring. Vi håper å se mer av Sindre utover våren.

Totalt har vi fem av fem seire, 35-3 i målforskjell og mye fint spill. Vi gleder oss til å møte de beste i kretsen når Elitekampene begynner.

 

G16 2 fikk en tøff avslutning da vi skulle møte Raufoss og Gjøvik/Lyn 1. Dette er de to lagene som kommer til å rykke opp til Elite fra denne kvalifiseringsgruppa. Det ble 9-0-tap mot Raufoss og 4-1-tap mot Gjøvik/Lyn. Det rapporteres om tidvis godt spill og prov på at det vi trener på, er riktig. Vi har noe å hente opp mot de nevnte lag, men det er fint å ha en målestokk på dit vi vil.

Totalt har vi hentet seks poeng av 15 mulige og en målforskjell på 10-30. Det er innenfor den målsetningen trener Pachu har satt og vi er fornøyd med det. Nå blir vi satt i geografisk gruppe i 1.div og gleder oss til nye utfordringer.

 

Oppsettet for Elite og 1.div kommer senere. Kom og se oss på myra!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR