Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Spansk keeper truleg til Valdres

Den spanske keeperen Gonzalo Gutièrrez er truleg på veg til Valdres. Klubben er samd med Gutièrrez om vilkåra for ein korttidskontrakt, og berre detaljar står at før spanjolen kan setje kursen mot Valdres.

Gutièrrez har spela landskamper for Spania U 16 og U 17. Han er 25 år og kjem frå Madrid.  Gutièrrez starta karriera i Real Madrid B, har vore innom Getafe B og spelte siste sesongen for Cadiz på nivå 3 i Spania. Her kan du sjå video frå presentasjonen som Cadiz-spelar i 2011:

http://www.lavozdigital.es/videos/deportes/cadiz-cf/1090424657001-presentacion-gonzalo-gutierrez-cadiz.html

Ifølgje dagleg leiar Jan Tore Vik er det ikkje snakk om prøvespel for spanjolen. Gutièrrez får kontrakt "usett", ut i frå tidlegare prestasjonar og attestar frå m.a Manuel Hervas, som kjenner Gutièrrez frå tidlegare. Dermed må Tomas Varpestuen bu seg på hard kamp om keeperplassen komande sesong.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR