Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Gran
Gjensidigebanen KG
17. juni 2024 19.30
Nybergsund Trysil 5 - 1 Valdres FK
Nybergsund Stadion
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Ole har noget på gang...

Simen Høglien (bildet) ble dagens mann da han senket Gjøvik FF med ekte hat-trick i kveld. Kampen viste at trener Ole Skouboe har spennende ting på gang.

Valdres FK - Gjøvik FF 3-0

Første omgang i dag er noe av det beste vi har sett av Valdres på denne tida av året. Bare etter 2-3 minutter lå den første ballen i Gjøvik-målet.  Kalle Neale gjorde flott forarbeid i feltet, som førte til at Høglien kunne sette ballen i mål fra kort hold. Nummer to kom på frispark fra seksten meter, rett i vinkelen! Simen Høglien avsluttet hat-tricket halvvegs ut i omgangen. Han fikk et framspill inne i Gjøvik-feltet, vendte opp og satte ballen i mål. Resten av omgangen dominerte Valdres totalt. Det er sjelden å se spill mot ett mål på dette nivået, men Gjøvik fikk omtrent ikke låne ballen i denne perioden. Gonzalo Gutierrez, som spilte sin første kamp i Valdres-målet, måtte streve hardt for å holde varmen i kuldegradene på Blåbærmyra.

DSC_0022.JPG

Schmakk! Gjøviks keeper må bare konstatere at Høgliens frispark har havnet i nettet.

I andre omgang kom Gjøvik bedre med, og kampen jevnet seg ut. Det var fortsatt Valdres som hadde de største sjansene, men uten at det lyktes i denne omgangen. Vi hadde god kontroll bakover, og det var sjelden at Gjøvik satte oss under press.

Det var mye å glede seg over i kveld, spesielt i første omgang. Ballen gikk kvikt langs bakken, spillerne fant hverandre godt og Valdres stod fram som et lag. Av årets nykommere var det gledelig å se at Stig Karenstuen fungerte godt som midtstopper ved siden av Manuel Hervas. Kalle Neale viste eksempel på god teknikk og kreativitet i angrepet. Kampens store spiller var kanskje likevel Alonso Gonzales, som dirigerte i stor stil på midtbanen.

DSC_0078.JPG

God kamp i kveld: Stig "Kigen" Karenstuen.

For trener Ole Skouboe må det være oppmuntrende å se at vinterens trening har gitt resultater. Vi tror at Valdres i kveld spilte slik Ole gjerne vil at laget skal spille: Mye ballbesittelse, god bevegelse og spill hurtig langs bakken.  Det kan bli mye moro på Blåbærmyra sesongen 2013!.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran
G19 Elite
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR