Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

G16 med seier i Etnedal Sparebank Cup

Torsdag 14. februar deltok G16-gutta i Etnedal Sparebank Cup. Turneringen ble spilt i Etnedalshallen, som for anledningen hadde kostet på seg å tilby hele hallen med kunstgress. Dette så vi på som god trening inn mot seriestart og stilte dermed med fire lag, slik at flest mulig kunne få masse spilletid.

Etter innledende spill, kom vi videre med to lag, som desverre møtte hverandre i semifinalen. Her kunne gutta by opp til dans ved å vise severdig god fotball. Det måtte ekstraomganger og Golden Goal for å skille lagene, med G16 1 seirende med 5-4.

I finalen møtte vi Øystre Slidre Rogne 1 der vi gikk seirende ut med 4-1.

Alt i alt var dette god trening, som ønsket var og vi ser med glede fram mot treningskamper på større baner og seriestart i mars.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR