Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Desmond Chappy på vei bort

Daglig leder Jan Tore Vik bekrefter at Chappy ikke har godtatt kontraktstilbudet fra Valdres FK. I stedet ønsker han å prøvespille for et par andre klubber, etter det vi erfarer Fana og Birkebeineren. Selv om ingen ting er definitivt enda, er det defor mye som tyder på at Chappy er ferdig i Valdres FK.

Det er ellers klart at den planlagte treningsleiren i Danmark er avlyst og vil bli erstattet med fem dager i Sogndal. Dette oppholdet er lagt til vinterferien og vil inkludere et par treningskamper. Det er mangel på tilgjengelige baner i Danmark som er årsaken til avlysningen.

Førstkommende søndag spiller andredivisjonslaget sin første treningskamp for året. Motstander er Eidsvold Turn, nyopprykket til andre divisjon i år. Kampen går på Raufoss kl. 13.30.

tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran