Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Vil hevne 1-5

Valdres må greie seg uten Pachu i morgen, ettersom spanjolen har fått for mange gule kort. Dermed åpner det seg for enten Desmond Chappy eller Simen Høglien på topp sammen med Mato Grubisic. Troppen forøvrig er frisk og rask og oppsatt på å revansjere massakren på Blåbærmyra.

Birkebeineren må klare seg uten lyskeplagede Vegard Dokken som fortsatt er noen uker unna en retur, og Mads Ryghseter som sliter med hamstring etter 2-1 seieren mot Ørn Horten. Tilbake fra karantene vender Anders Torgersen. Inn i troppen kommer også nysigneringen Truls Garmo Johansen. 93-modellen leverte en solid opptreden for IBK2 mandag og har kommet godt i gang i sin nye klubb. Dette ifølge Birkebeinerens hjemmesider.

Birkebeineren ligger i øyeblikket på fjerdeplass på tabellen, ett poeng foran Valdres. En eventuell seier til Valdres vil føre til at lagene bytter plass.

 PS! Ikke bare Valdres sliter med publikumsoppslutningen. Birkebeineren har hatt vel 100 tilskuere i gjennomsnitt på sine hjemmekamper i år. For å bøte på saken arrangerer de "fotballens dag" på lørdag, der kampen mot Valdres er hovedattraksjonen. Vi får satse på at det ikke blir altfor festlig for de blågule fra Krokstadelva.

Kampodds Birkebeineren - Valdres:

Betsson:  1, 84     3,95    3,15

Nordicbet:  1,85   3,85     3,45

Norsk Tipping:  1,70   4,05    2,95

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR