Seniorlagene
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Skadeplaget Valdres mot kriserammet Tønsberg

Valdres stiller uten Mato Grubisic og "Pachu" Gutierrez fra start når de møter FK Tønsberg lørdag. Det blir dermed interessant å se hva slags angrepsrekke trener Morten Skjærstad stiller med på Tønsberg gressbane. Det blir i alle fall ingen alderdommelig gjeng som skal opp mot laget som kjemper for livet for å unngå både konkurs og nedrykk.

Pachu har problemer med baksiden av låret, men skaden er ikke verre enn at han kan komme til å spille en rolle på lørdag. Verre er det med Mato, som blir med til Tønsberg, men som neppe blir å finne på banen. Nakken er fortsatt stiv, og Mato har ikk trent i løpet av uka. Ellers er troppen frisk og rask og ved godt mot. Men av de 11 som startet kampen mot Tønsberg i juni, er det nå bare fem tilbake...

DSC_0328.JPG

Hjemmelaget Tønsberg er altså på konkursens rand, og spillere og støtteapparat har nå gått med på 25% lønnsreduksjon for å berge klubben. Alt tyder på en avvikling etter årets sesong, men man håper å berge klubben fra konkurs før sesongen er over.

Kampodds FK Tønsberg - Valdres FK:

Betsson:    2,23    4,65       2,23

Norsk Tipping:      2,10       4,40      2,10