Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Poengdeling mot Lillestrøm 2

Valdres-jentene hadde fått beskjed om å banke til fra start mot Lillestrøm 2. Det gjorde de forsåvidt også, men det hindret ikke gjestene i å få det første målet. En ball ble forsøkt skjermet ut, men en LSK-spiller greide å få foten på den og la vidre inn i feltet. Der ble ballen sendt kontant i mål uten sjanse for Valdres-keeperen. Hjemmelaget hadde en stor sjanse i denne omgangen, da May Liss Fredriksen kom igjennom etter 36 minutter. Lillestrøms keeper greide imidlertid å avverge. Minuttet etter var det  Lillestrøm som kom igjennom, men keeper Hanne Bjørgan gjorde en kjemperedning for Valdres. Uten tvil en av de avgjørende situasjonene i kampen!

Lundstein-4.gif

Det var LSK som hadde ballen mest i første omgang, men Valdres-jentene kom bedre med etter pause. Aggressiviteten var et hakk høgere og Lillestrøm ble i perioder presset bakover. 70 minutter var spilt da Valdres fikk lønn for strevet: Gine Lundstein fikk ballen ved 16-meteren, lurte av et par forsvarere og satte skuddet oppe til høgre for keeperren. En god prestasjon! Noen minutter senere hadde Anita Strand muligheten til å gi Valdres ledelsen, men skuddet gikk dessverre i stanga. Mot slutten av kampen overtok LSK mer av spillet igjen, men det ble aldri spesielt farlig foran Valdres-keeperen. Dermed endte det med et poeng til hvert lag, noe som gir et helt greit bilde av kampen.

DSC_0976.JPG

Trener Ulven var misfornøyd med at det ikke ble tre poeng i dag, og at Lillestrøm i perioder greide å styre kampen. Han pekte også på at pasningskvaliteten ofte ble for dårlig. Det positive var at Valdres greide å demme opp bakover, slik at LSK kom til svært få sjanser gjennom kampen.  Med ett poeng henger også Valdres godt med i kampen om ny kontrakt i andre divisjon.

DSC_0984.JPG

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR