Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Motstander i økonomisk krise

Valdres reiser lørdag til Tønsberg for å møte hjemmelaget FK Tønsberg. Vestfolkklubben er i akutt økonomisk krise, og høyst sannsynlig blir klubben lagt ned etter denne sesongen. Isteden jobber de for å tilby plassen i andre divisjon til naboen Eik Tønsberg,- hvis det da blir noen plass å tilby. For også sportslig har det gått trått den siste tiden, med tap de tre siste kampene. Bildet: Vår-møtet mellom de to lagene endte med 3-1 til Valdres.

Det er stor gjeld som har tatt knekken på FK Tønsberg. Viktigste gjeldsposten er baneleie til Tønsberg kommune på over en million kroner. Klubben ser ingen mulighet for å betjene denne gjelda, og har derfor bestemt seg for å legge inn årene etter årets sesong. Likevel håper man å kunne fortsette med et lag fra byen i andre divisjon. Forespørselen gikk først ttl naboen Tønsberg FK, som imidlertid bestemte seg for å takke nei. Nå har tilbudet gått videre til et annet Tønsberg-lag, den gamle storklubben Eik. Eik frister nå en beskjeden tilværelse nokså langt ned på 3.divisjonstabellen.

For å få til en plassovertakelse kreves det bl.a. at en får til en gjeldsordning, samt at ekstraordinære årsmøter i begge lag samtykker. Mye vil sannsynligvis bli avklart i løpet av neste uke. Så spørs det om FK Tønsberg er på rett side av nedrykkstreken i begynnelsen av oktober. Da bør det bli tre poeng mot Valdres lørdag, for poengfangsten de siste rundene har vært dårlig. Etter Valdres-kampen gjenstår Grorud og Birkebeineren borte, Elverum og Lillehammer hjemme.

Siste nytt om Valdres sin tropp og trener kommer fredag kveld.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR