Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Gran
Gjensidigebanen KG
17. juni 2024 19.30
Nybergsund Trysil 5 - 1 Valdres FK
Nybergsund Stadion
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Mato tvilsom før møtet med Lillehammer

Lillehammer er et lag som alltid vinner på Blåbærmyra. De tre siste sesongene har de hvite fra Mjøsas bredder vunnet 1-0, 3-1 og 1-0 i Valdres. Lørdag er det klart for et nytt oppgjør, og det kan se ut som Valdres blir uten toppscorer Mato Grubisic. Mato sliter med en betennelse i nakken, og noen avgjørelse om spill blir trolig ikke tatt før lørdag.

Om en ser bort fra Mato, er troppen skadefri og klar til kamp. "Pachu" Gutierrez er tilbake etter suspensasjon og får trolig plass på vingen. Desmond Chappy  spilte en god kamp mot Birkebeineren, og kan få sjansen igjen mot Lillehammer.

Trener Morten Skjærstad sier at de er godt informert om Lillehammers styrker og svakheter, og kommer til å legge opp spillet deretter. I vårkampen på Lillehammer greide Valdres med nød og neppe å berge ett poeng, etter at Simen Høglien utlignet på straffespark i sluttminuttene. Lillehammer har vist bra høstform, men måtte se seg slått med 4-3 av Ørn i siste runde. Det førte til at laget i øyeblikket ligger på tolvte plass og dermed under nedrykkstreken. Kampen på Blåbærmyra er derfor svært viktig for Lillehammers mulighet til å overleve i andre divisjon.

helg-flash.gif

Kampodds Valdres FK - Lillehammer:

Nordic Bet:    1,95     3,70     3,15

 Betson:  1,88      3,70    3,20

Norsk Tipping:   1,70      4.05     2,95

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran
G19 Elite
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR