Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

4-0 seier over Fart

Legger enn finregning og synsing tilside (for en stund) var kamp mot Fart være eller ikke være for valdresdamene. Fart på tross av en god poengfangst i høst, kjempet de som oss om viktige poeng for å sikre 2. divisjonsspill også neste sesong. 

Det var Fart som kom best i gang på farbana og valdresjentene ble trykt litt bakpå fra start. Heldigvis tok det ikke lang tid før jentene tok tak i kampen. I det 10. spilleminutt sørget Anita Strand for 0-1. Etter scoringen tok Valdres mer over og trykket Fart tilbake på banen. Mye takket være god jobbing i gjenvinningsfasen, samt vilje til å angripe framover. Anført av en opplagt Anita på topp, en hardarbeidene midtbane og solid stopperspill bak gjorde jentene en god 1. omgang og ledet fortjent 0-1 til pause.

2. omgang starter som første. I motsetning til forrige serierunde (mot LGT oslo) scoret vi først denne gangen. Etter et godt forarbeid av Anita går vi opp i 0-2 i 63. spilleminutt. Som en konsekvens av scoringen måtte Fart satse mer framover, noe som åpnet opp for gode overgangsmuligheter for oss. 0-3 og 0-4 kom nettopp på overganger, der 0-3 var av den fine sorten. May Liss legger presist inn til Runa (i 80. minutt), hun nøler ikke og hamrer ballen i mål på hel volley. Tre minutt senere er Runa igjen i avslutningsposisjon, denne gangen etter legg fra Monica, og scorer sitt andre mål som innbytter. 

Alt i alt en god kamp og fortjent seier til damelaget. Med 25 poeng ligger jentene nå over streken uten mulighet for å bli tatt igjen. Teoretisk sett kan 4 lag rykke ned fra 2. divisjon, men det forutsetter at ingen rykker opp fra våres avdeling, samt at LGT Oslo rykker ned fra 1. divisjon. De siste årene har imidlertid 2 lag rykket ned fra våres avdeling. Nettopp Fart klarte seg som tredje siste lag i fjor. Vi ønsker dem lykke til i siste kamp. 

Neste og siste kamp for damelaget spilles førstkommende onsdag hjemme mot Lillehammer KFK kl. 18:45.

Fart FL 2 - Valdres FK: 0-4 (0-1)

Mål: Anita Strand (10), Selvmål (63), Runa K. Onstad (80) og Runa K. Onstad (83)

Laget: Hanne Bjørgan, Monica Strand, Solveig Bakken, Thea C. Byfuglien, Kristin Bråten (Anette Hagasæt fra. 85. min), Mariann N. Berg, Gine Lunstein, Nana Niyonzima (Hilde L. Berger fra 60. min), Øyfrid Sørumshaugen (Runa K. Onstad fra 75. min), Anita Strand (Mona I. Hegdal fra 85 min) og Anja K. Hamre (May Liss Fredriksen fra 70. min)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR