Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Damene innledet høstsesongen med tap

Det var ifølge trener Ole Andres Ulven en jevnspilt kamp, der Raufoss kanskje lå et lite hakk over våre jenter. Det var derfor ikke ufortjent at alle poengene ble igjen på Toten, selv om det var små marginer som skilte lagene. Raufoss tok ledelsen i første omgangved et skudd fra innenfor sekstenmeteren, nede i lengste hjørnet for vår keeper. Valdres utlignet ved Anita Strand, som nå er oppe i 8 scoringer totalt i sesongen. Vi greide å vinne tilbake ballen, Anita ble spilt igjennom og gjorde ingen feil. Dessverre greide Raufoss å avgjøre i andre omgang, men Ulven er likevel brukbart fornøyd med kampen. Valdres ligger nå på en sjuendeplass på tabellen med 19 poeng, og det er sju poeng ned til Linderud Grei 2 på nedrykksplass.

Det er ellers ikke store endringer i spillerstallen nå i høst. De langtidsskadde spillerne er uaktuelle for sesongen, men en ny spiller har kommer til. Det er Nana Niyomzina, (vi tar forbehold om rettskrivingen her..) som kommer fra Haugsbygda, der hun har spilt junior- og tredjedivisjon. En spennende, ung spiller, ifølge Ulven, som kanskje trenger noe mer tid før hun går inn på A-laget.

Neste kamp for damene går førstkommende mandag, borte mot Røa 2.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR