Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Gran
Gjensidigebanen KG
17. juni 2024 19.30
Nybergsund Trysil 5 - 1 Valdres FK
Nybergsund Stadion
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Siste kamp for Sondre, Mesüt til Tyrkia

Sondre Lunde starter som før meldt studier ved NTNU i Trondheim og drar oppover etter kampen mot Strømsgodset. Det sannsynlige er at han finner en ny klubb i Trondheimsområdet. Dermed mister Valdres FK lagkapteinen og mye av hodestyrken på midtbanen. Lomværen har hatt en fin utvikling i Valdres, me det er forståelig at  han ikke vil ikke satse hele framtida på   fotballen.                                                                                                                                                                                                               

Mesüt Can er i øyeblikket i Tyrkia, der han har trent med en klubb på nivå tre, altså samme som Valdres. Denne klubben ønsker Mesüt på laget, og Mesût - som har tyrkiske foreldre - ønsker selv å reise. Mesüt Can er i utgangspunktet bundet av kontrakten med Valdres ut sesongen, men klubbene er i dialog om saken. Sikkert er det at han ikke spiller kampen mot Strømsgodset.                                                 

DSC_0302.JPG

Mesût Can (t.h) på veg bort, - eller hjem.                        

Fra tidligere er det klart at Shkodran Rexhaj har forlatt Valdres, og det er også en mulighet for at Edmond Chappy kommer til å flytte pga. studier. Dette vil i  tilfelle skje medio august. Det kan dermed komme til å bli nokså tynt i stallen, som jo ikke var altfor fyldig i utgangspunktet. Spørsmålet er så om nye spillere kommer inn. Pr. i dag er dette usikkert. Trener Morten Skjærstad drøftet saken med styret i klubben torsdag kveld, og det er i alle fall ikke utelukket at  det blir nye fjes å se på Blåbærmyra. Det er imidlertid en kjent sak at  økonomien i klubben ikke er den beste, så det blir et spørmål om en kan hente kvalitet til en fornuftig pris.                                                                            

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran
G19 Elite
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR